Over mij 

 

Mijn naam is Gemma Lago (1975). Met Lago Coaching en Communicatie zet ik mij volledig in voor werknemers, hoogbegaafde volwassenen, communicatieprofessionals en ondernemers met een coachvraag. Daarnaast ben ik actief als adviseur en projectleider in strategische communicatie en als bestuurder en toezichthouder in diverse organisaties.

 

Lees onderaan wat anderen zeggen over mij 

 

Ik studeerde af in de psycholinguïstiek en werkte meer dan vijftien jaar in de communicatie als adviseur en manager voor overheid en bedrijfsleven. Na mijn coachopleiding volg(de) ik diverse trainingen en workshops in diverse coachingtechnieken, communicatie en commissariaat. Ik ben actief in verschillende netwerken rond professionele begeleiding, diversiteit, hoogbegaafdheid, ondernemen, toezicht, communicatie en marketing.  

 

Naast coachen en ondernemen besteed ik graag energie aan politiek en maatschappij, cultuur, pelgrimeren en vrij leven en denken. Ik heb een Nederlands-Spaanse achtergrond en samen met mijn LAT-partner geniet ik van onze twee prachtige zoons. 

 

Wat kenmerkt mij als coach?

  • Ik daag je uit tot kritisch en mededogend zijn voor jezelf.
  • Ik ben een onafhankelijke denker die buiten kaders durft te treden.
  • Ik heb bepaalde ervaringen en inzichten opgedaan, maar heb niet de wijsheid in pacht.
  • Ik ben (bege)leidend in mijn coaching, maar laat de keuze voor actie bij jou.
  • Ik heb gevoel voor humor en gebruik dat graag.

Meer weten? Neem contact op!

Anderen over mij:

“Gemma is een zeer professionele en betrokken coach. Door haar respectvolle en vasthoudende manier van doorvragen wist ze snel tot de kern van dilemma's of beperkende overtuigingen te komen. Door haar vragen en tools wist ik zelf die overtuigingen en dilemma's om te buigen in positieve gedachten en acties. Ik werd me beter bewust van mijn wensen. Bovendien kwam ik elke sessie geïnspireerd weer uit.” (Marjoke de Grijs – Skills at Work)

 

"Gemma luisterde, toonde betrokkenheid en vroeg stevig door op een integere manier, ook als het een beetje spannend voor me werd. Hierdoor kreeg ik de ruimte om mezelf te zijn en mijn eigen antwoorden op vragen te vinden. Ik weet nu beter wat ik wil en durf daar ook met meer vertrouwen voor te kiezen. Heel waardevol." (Beleidsadviseur Rijksoverheid, 37 jaar)

 

“Je coaching leverde meer op dan ik had verwacht. Vergeleken met andere coachings ging dit gesprek meteen heel diep. Dat is positief, je begeleiding was inspirerend, ik voelde me serieus genomen en ik heb nu direct een ander inzicht gekregen.” (Medewerker communicatie, 53 jaar)

 

“Je duidelijke vragen toen ik begon met mijn eigen bedrijf, zorgden ervoor dat ik helder kreeg welke kant ik op wilde. Je bent goed in vragen stellen en doorvragen. Je aandacht gaat niet alleen uit naar resultaten, maar ook naar het opbouwen van zelfvertrouwen om als ondernemer te starten. Werken met jou zorgt voor energie en een gevoel van 'ik kan dit'!”  (Annemiek, 29 jaar)