Creatieven

Je bent sterk in het ontwikkelen van je eigen stijl, maar hebt soms moeite met het ondernemerschap. Je besteedt liever zoveel mogelijk tijd aan je creatieproces en minder aan het vermarkten van je werk. Je wilt graag je werk verkopen tegen de prijs die het waard is. Maar je niet bezighouden met verkoop-technieken.

 

Coaching voor creatieven kan je leren hoe je je positie als ondernemend kunstenaar verstevigt op een manier die bij je past.


Resultaten
In het coachtraject voor creatieven leer je onder andere:
-    je waarden en gewenste imago te benoemen en dit bewuster in te zetten
-    structuur en balans aan te brengen in je tijdverdeling en ondernemerschap
-    je doelgroepen helder te onderscheiden en ze gericht aan te spreken

-    je marketingplannen om te zetten in concrete acties
-    effectiever gebruik te maken van je netwerk
-    tips en tricks rond ondernemen en marketing

 

Je kunt kiezen voor de standaard strippenkaart van 5 sessies van 1,5 uur voor een vaste prijs of een maatwerk-voorstel op aanvraag. In 5 sessies sta je steviger in je ondernemerschap!

 

Meer info

Ik werk sinds 2010 met creatieven in de regio Leiden om de kwaliteit van hun ondernemerschap, marketing en communicatie te verhogen en hun positie als kunstenaar te verstevigen. Ik coach je in je eigen atelier of, als je dat liever hebt, in mijn mooie werkuimte in het Tieleman en Dros-complex in Leiden. 

Ben je creatief ondernemer in Leiden en herken je je in bovenstaande, bel of mail vrijblijvend voor meer informatie of een kennismaking.